appetizers
barn bites.
KROKET VAN RUNDSWANG
6 stuks - pickles mayonaise
CHICKEN WINGS
6 stuks op houtskool - bbq saus
GEDROOGDE HAM
"Slagerij St-Pierre" - 100 gr
REYPENAER OUDE KAAS
2 jaar gerijpt - Tierenteyn
OESTERS
Spéciales Gillardeau IV
RILETTE 'BRASVAR'
met toast - 100 gr
GARNAALKROKETJES (6 stuks)
voorgerechten
het eerste bord koud.
RUNDSCARPACCIO
oude parmezaan - olijfolie - rucola
SASHIMI ZALM / TONIJN
wasabi - gember - daikon
GANZENLEVER TERRINE
porto - appel - kramiek
€ 15,00
€ 11,20
€ 18,80
€ 11,70
€ 4,70/ stuk
€ 12,50
€ 13,50
€ 20,70
€ 21,00
€ 22,90
hoofdgerechten
grillades bereid op houtskool in de Mibrasa oven.
'BRASVAR RIB' - 300 gr
BELGISCH WITBLAUW
Vleeskoe. Kenmerkend aan dit runderras is de spiermassa, wat ook wil zeggen dat het een runderras is met een matige vetadering en dus een vastere beetstructuur.
STEAK - 230 gr
COTE à L'OS - 2 pers - 1,2 kg - prijs/persoon
ONGLET - 240 gr
Simmenthal de bavière
Oostenrijk, melkkoe. Het vlees is smaakvol, heeft een donkerrode kleur, gemarmerd. Vlees dat iedereen bekoort!
ENTRECOTE - 300 gr - 4 weken gerijpt
SAUS
Béarnaise-, choron-, champignon- of peperroomsaus.
Alle vleesgerechten worden geserveerd met verse frietjes, zuiderse ratatouille en salade.
€ 30,00
€ 29,50
€ 42,00/ pp
€ 35,00
€ 45,50
€ 3,00
voorgerechten
het eerste bord warm.
KAASKROKETTEN
(2 stuks) gruyère - emmental - parmezaan
GARNAALKROKETTEN
(2 stuks) grijze garnaal - citroen - peterselie
KROKET MIXED
1 garnaalkroket - 1 kaaskroket
VISSOEP
saffraan - toast - rouille
TOAST CHAMPIGNON
sjalot - look - peterselie
ESCARGOTS
(9 stuks) hoeveboter - look - tuinkruiden
hoofdgerechten
zee en rivier.
SLIPTONG (2 of 3 stuks)
hoeveboter - peterselie - citroen
KABELJAUW
spinazie - grijze garnaal - hoeve-ei - mousseline
RODE TONIJN
avocado - paksoi - koriander - soba noedels
SCAMPI
lintpasta - tomaat - basilicum - parmezaan
€ 19,00
€ 20,70
€ 19,90
€ 19,20
€ 18,80
€ 19,20
Dagprijs
€ 34,50
€ 34,50
€ 29,50
menu
lunchmenu.
TWEEGANGENLUNCH
beschikbaar van maandag tot en met vrijdag
kindermenu (-10 jaar)
little barnboard.
CHICKEN WINGS
bbq saus - salade - friet
RUNDSSTOVERIJ
appelmoes - friet
STEAK WITBLAUW
110 gr - salade - friet
KABELJAUW
spinazie - aardappelpuree
VOL-AU-VENT
friet
MENU
supplement.
EXTRA VERSE FRIETEN
EXTRA BROOD
€ 28,50
€ 20,50
€ 20,50
€ 20,50
€ 21,50
€ 20,50
€ 2,50/4,00
€ 1,00/pp
hoofdgerechten
van bij de slager.
VOL-AU-VENT
Hoevekip - gehakt - champignons
VLAAMSE STOVERIJ
Trappist - Tierenteyn - appelmoes of salade
STEAK TARTAAR "minute" PIEMONTESE
salade - frietjes
WATERZOOI VAN HOEVEKIP
prei - wortel - krielaardappel
suggesties*
the barnboard.
Vraag zeker naar onze suggesties, ze wisselen volgens marktaanbod.
€ 25,20
€ 25,20
€ 27,50
€ 24,50
desserts
zoet.
DAME BLANCHE
vanille Madagascar - chocolade - slagroom
TIRAMISU
espresso - mascarpone - Amaretto
CREME BRULéE
vanille - donkere rietsuiker
MOELLEUX AU CHOCOLAT
fondant - crumble - vanille-ijs
SORBET
yoghurt - Grand Marnier - Gentse kletskop
COUPE COLONEL 'MAISON'
citroensorbet - wodka - zeste van limoen
€ 11,50
€ 12,50
€ 11,30
€ 13,00
€ 11,50
€ 12,50
THE BARN
Veldestraat 75 | 9850 Merendree (Nevele)
T. 09 336 32 30 | E. info@thebarnmerendree.be
© The Barn, 2024 | Disclaimer