The barn

menu.

 

Bij The Barn kan je uitgebreid genieten van zowel klassiekers als originele seizoensgerechten. Ontdek hier wat er op onze kaart staat.

appetizers

barn bites.

 

KROKET VAN RUNDSWANG

6 stuks - pickles mayonaise

CHICKEN WINGS

6 stuks op houtskool - bbq saus

GEDROOGDE HAM

"Slagerij St-Pierre" - 100 gr

REYPENAER OUDE KAAS

2 jaar gerijpt - Tierenteyn

OESTERS

Spéciales Gillardeau IV

RILETTE 'BRASVAR'

met toast - 100 gr

GARNAALKROKETJES (6 stuks)

voorgerechten

het eerste bord koud.

 

RUNDSCARPACCIO

oude parmezaan - olijfolie - rucola

SASHIMI ZALM / TONIJN

wasabi - gember - daikon

GANZENLEVER TERRINE

porto - appel - kramiek

€ 15,00

 

€ 11,20

 

€ 18,80

 

€ 11,70

 

€ 4,70/ stuk

 

€ 12,50

 

€ 13,50

€ 20,70

 

€ 21,00

 

€ 22,90

 

hoofdgerechten

grillades bereid op houtskool in de Mibrasa oven.

 

'BRASVAR RIB' - 300 gr

BELGISCH WITBLAUW

Vleeskoe. Kenmerkend aan dit runderras is de spiermassa, wat ook wil zeggen dat het een runderras is met een matige vetadering en dus een vastere beetstructuur.

STEAK - 230 gr

COTE à L'OS - 2 pers - 1,2 kg - prijs/persoon

ONGLET - 240 gr

 

Simmenthal de bavière

Oostenrijk, melkkoe. Het vlees is smaakvol, heeft een donkerrode kleur, gemarmerd. Vlees dat iedereen bekoort!

ENTRECOTE - 300 gr - 4 weken gerijpt

 

SAUS

Béarnaise-, choron-, champignon- of peperroomsaus.

 

Alle vleesgerechten worden geserveerd met verse frietjes, zuiderse ratatouille en salade.

€ 30,00

 

 

 

 

 

€ 29,50

€ 42,00/ pp

€ 35,00

 

 

 

 

 

€ 45,50

 

 

€ 3,00

voorgerechten

het eerste bord warm.

 

KAASKROKETTEN

(2 stuks) gruyère - emmental - parmezaan

GARNAALKROKETTEN

(2 stuks) grijze garnaal - citroen - peterselie

KROKET MIXED

1 garnaalkroket - 1 kaaskroket

VISSOEP

saffraan - toast - rouille

TOAST CHAMPIGNON

sjalot - look - peterselie

ESCARGOTS

(9 stuks) hoeveboter - look - tuinkruiden

hoofdgerechten

zee en rivier.

 

SLIPTONG (2 of 3 stuks)

hoeveboter - peterselie - citroen

KABELJAUW

spinazie - grijze garnaal - hoeve-ei - mousseline

RODE TONIJN

avocado - paksoi - koriander - soba noedels

SCAMPI

lintpasta - tomaat - basilicum - parmezaan

€ 19,00

 

€ 20,70

 

€ 19,90

 

€ 19,20

 

€ 18,80

 

€ 19,20

 

Dagprijs

 

€ 34,50

 

€ 34,50

 

€ 29,50

 

menu

lunchmenu.

 

TWEEGANGENLUNCH

beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

kindermenu (-10 jaar)

little barnboard.

 

CHICKEN WINGS

bbq saus - salade - friet

RUNDSSTOVERIJ

appelmoes - friet

STEAK WITBLAUW

110 gr - salade - friet

KABELJAUW

spinazie - aardappelpuree

VOL-AU-VENT

friet

MENU

supplement.

 

EXTRA VERSE FRIETEN

EXTRA BROOD

€ 28,50

 

€ 20,50

 

€ 20,50

 

€ 20,50

 

€ 21,50

 

€ 20,50

 

€ 2,50/4,00

€ 1,00/pp

hoofdgerechten

van bij de slager.

 

VOL-AU-VENT

Hoevekip - gehakt - champignons

VLAAMSE STOVERIJ

Trappist - Tierenteyn - appelmoes of salade

STEAK TARTAAR "minute" PIEMONTESE

salade - frietjes

WATERZOOI VAN HOEVEKIP

prei - wortel - krielaardappel

suggesties*

the barnboard.

 

Vraag zeker naar onze suggesties, ze wisselen volgens marktaanbod.

€ 25,20

 

€ 25,20

 

€ 27,50

 

€ 24,50

desserts

zoet.

 

DAME BLANCHE

vanille Madagascar - chocolade - slagroom

TIRAMISU

espresso - mascarpone - Amaretto

CREME BRULéE

vanille - donkere rietsuiker

MOELLEUX AU CHOCOLAT

fondant - crumble - vanille-ijs

SORBET

yoghurt - Grand Marnier - Gentse kletskop

COUPE COLONEL 'MAISON'

citroensorbet - wodka - zeste van limoen

€ 11,50

 

€ 12,50

 

€ 11,30

 

€ 13,00

 

€ 11,50

 

€ 12,50

THE BARN

Veldestraat 75 | 9850 Merendree (Nevele)

T. 09 336 32 30 | E. info@thebarnmerendree.be

 © The Barn, 2024 | Disclaimer