The barn

menu.

 

Bij The Barn kan je uitgebreid genieten van zowel klassiekers als originele seizoensgerechten. Ontdek hier wat er op onze kaart staat.

appetizers

barn bites.

 

CHICKEN WINGS

6 stuks op houtskool - bbq saus

GEDROOGDE HAM

Duroc d'Olives - 100 gr

REYPENAER OUDE KAAS

2 jaar gerijpt - Tierenteyn

OESTERS

Spéciales Gillardeau IV

DROGE WORST

GARNAALKROKETJES (6 stuks)

aVONDMENU (14, 15, 16 fEBRUARI)

valentijnsmenu.

 

GARNAALKROKET

citroen - peterselie

TONIJN

paksoi - oosterse shiitake

KALFSENTRECOTE

knolselder - truffel

CHOCOLADE MOELLEUX

vanilleijs

€ 9,00

 

€ 15,00

 

€ 9,00

 

€ 12,00

 

€ 3,00

€ 10,50

€ 52,50

 

hoofdgerechten

grillades bereid op houtskool in de Mibrasa oven.

 

BELGISCH WITBLAUW

Vleeskoe. Kenmerkend aan dit runderras is de spiermassa, wat ook wil zeggen dat het een runderras is met een matige vetadering en dus een vastere beetstructuur.

STEAK - 230 gr

COTE à L'OS - 2 pers - 1 kg - prijs per persoon

ONGLET "bordelaise" - 220 gr

 

Simmenthal de bavière

Oostenrijk, melkkoe. Het vlees is smaakvol, heeft een donkerrode kleur, gemarmerd. Vlees dat iedereen bekoort!

ENTRECOTE - 350 gr - 4 weken gerijpt

 

SAUS

Béarnaise-, choron-, bordelaise-, champignon- of peperroomsaus.

 

Alle vleesgerechten worden geserveerd met verse frietjes en salade.

€ 25,00

€ 35,00

€ 28,00

 

 

 

 

 

€ 38,00

 

 

€ 1,50

voorgerechten

het eerste bord koud.

 

RUNDSCARPACCIO

oude parmezaan - olijfolie - rucola

SASHIMI ZALM / TONIJN

wasabi - gember - daikon

GANZENLEVER TERRINE

porto - appel - kramiek

€ 16,50

 

€ 18,00

 

€ 18,50

 

menu

lunchmenu.

 

TWEEGANGENLUNCH

beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

€ 22,00

 

voorgerechten

het eerste bord warm.

 

GARNAALKROKETTEN

(2 stuks) grijze garnaal - citroen - peterselie

VISSOEP

saffraan - toast - rouille

TOAST CHAMPIGNON

sjalot - look - peterselie

ESCARGOTS "PETITS GRIS"

(9 stuks) hoeveboter - look - tuinkruiden

€ 16,50

 

€ 16,00

 

€ 15,00

 

€ 16,00

kindermenu

little barnboard.

 

CHICKEN WINGS

bbq saus - salade - friet

RUNDSSTOVERIJ

appelmoes - friet

STEAK WITBLAUW

110 gr - salade - friet

KABELJAUW

spinazie - aardappelpuree

€ 16,50

 

€ 16,50

 

€ 16,50

 

€ 16,50

 

hoofdgerechten

zee en rivier.

 

ZEETONG

hoeveboter - peterselie - citroen

KABELJAUW

spinazie - grijze garnaal - hoeve-ei - mousseline

RODE TONIJN

op de rooster - sesam - avocado - olijfolie

SCAMPI

lintpasta - tomaat - basilicum - parmezaan

€ 35,00

 

€ 29,00

 

€ 29,00

 

€ 24,50

 

desserts

zoet.

 

DAME BLANCHE

vanille Madagascar - chocolade - slagroom

TIRAMISU

espresso - mascarpone - Amaretto

CREME BRULéE

vanille - donkere rietsuiker

MOELLEUX AU CHOCOLAT

fondant - crumble - vanille-ijs

SORBET

yoghurt - Grand Marnier - Gentse kletskop

COUPE COLONEL 'MAISON'

€ 10,00

 

€ 11,00

 

€ 10,00

 

€ 11,00

 

€ 10,00

 

€ 10,00

hoofdgerechten

van bij de slager.

 

VLAAMSE STOVERIJ

Trappist - Tierenteyn - appelmoes

STEAK TARTAAR "minute" PIEMONTESE

salade - frietjes

WATERZOOI VAN HOEVEKIP

prei - wortel - krielaardappel

FILET PUR "Rossini"

ganzenlever - zilveruitjes - groene boontjes

€ 19,00

 

€ 22,50

 

€ 19,00

 

€ 38,50

 

suggesties*

the barnboard.

 

Vraag zeker naar onze suggesties, ze wisselen volgens marktaanbod.

THE BARN

Veldestraat 75 | 9850 Merendree (Nevele)

T. 09 336 32 30 | E. info@thebarnmerendree.be

 © The Barn, 2018 | Disclaimer